Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lelépett az MSZP kommunikációs szakembere

| 2017. 05. 16. | 12:25:00
Nem volt sikeres az együttműködésük.
Lelépett az MSZP kommunikációs szakembere
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Otthagyja az MSZP-t Murányi Marcell, a Blikk és a Népszabadság egykori főszerkesztője – értesült több forrásból a Magyar Nemzet.

A lap úgy tudja, az elmúlt hónapokban a szakember több javaslatot is kidolgozott a párt kommunikációjának átalakítására, de az MSZP elnöksége még meg sem tárgyalta a benyújtott koncepciót.

Információik szerint végül a volt főszerkesztő döntött úgy, nem kéri a szerződése hosszabbítását, a szocialisták pedig nem marasztalták. A párt sajtófőnöke, Nyakó István érdeklődésükre azt válaszolta, közös megegyezéssel váltak el, Murányi távozását ennél részletesebben nem kívánta kommentálni.

Elsőként a Magyar Nemzet számolt be arról, hogy tavaly decemberben az MSZP vezetése szorgalmazta Murányi kinevezését kommunikációs igazgatónak. Bár a tisztséget végül nem töltötte be, szerződést kötöttek vele, tanácsadóként foglalkoztatták.

A lap emlékeztet arra, hogy

az MSZP kommunikációja meglehetősen széttartó és kaotikus. Mindezt az elmúlt napok eseményei is bizonyítják. Miután az Echo TV stábja – a szocialisták szerint a „kilincset rángatva” – mindenáron be akart jutni Botka László szegedi irodájába, az MSZP a múlt csütörtökön úgy döntött, bojkottálja a „Fidesz-pártsajtót”, nem nyilatkoznak többé a közmédiának, a Pesti Srácoknak, az Echo TV-nek, a Magyar Időknek, az Origónak, a 888.hu-nak, a Lokálnak, a Ripostnak és a Magyar Hírlapnak.

Az MSZP korábbi elnöke, Kovács László viszont még aznap este megtörte a bojkottot: bement az Echo TV-be, hogy kifejtse, miért nem ért egyet pártja döntésével.

Később Burány Sándor egy sajtótájékoztatón nem volt ugyan hajlandó nyilatkozni az Echo TV riporterének, ám amikor a Hír TV tette fel ugyanazt a kérdést, válaszolt rá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés