Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Fidesz megint gyurcsányozik

| 2017. 06. 15. | 16:35:00
A kormánypárt szerint az egész családja érintett a korrupcióban.
A Fidesz megint gyurcsányozik
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 A Fidesz szerint a DK-s Gy. Németh Erzsébet csak magát és Gyurcsány Ferencet mosdatja. A kormánypárt ezt arra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy az ellenzéki politikus tiltakozásának adott hangot amiatt, hogy megszüntették a Budapest Szíve programmal kapcsolatban indult eljárást.

A Fidesz kiemelte: ahogy azt az ügyészség is közölte, a Budapest Szíve programban semmilyen szabálytalanságot nem állapítottak meg, Magyarországnak pedig nincs visszafizetési kötelezettsége. Ezzel szemben Gy. Németh Erzsébet a szocialisták korábbi fővárosi frakcióvezető-helyetteseként maga is érintett minden idők legnagyobb korrupciós botrányában, a 4-es metróéban.

A metróberuházás harmadát ellopták és a törvénytelenségek miatt Magyarországnak 59 milliárd forintot kell visszafizetnie Brüsszelnek - írták, szóvá téve azt is, hogy a DK fővárosi képviselője más baloldali politikusokkal együtt megtagadta az együttműködést a botrányt vizsgáló parlamenti bizottsággal.

A DK politikusa Gyurcsány Ferencet is mentegeti - értékelt a Fidesz, utalva arra, hogy "a Gyurcsány család korrupciós ügyében" Magyarországnak újabb 18 milliárd forintot kell visszafizetni az Európai Bizottságnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés