Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megorroltak Vonára a nyugdíjasok

| 2017. 07. 29. | 12:55:00
Visszautasítják a kijelentését.
Megorroltak Vonára a nyugdíjasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Idősek Tanácsa visszautasította Vona Gábor, a Jobbik elnöke múlt szombati kijelentéseit, amelyekkel szerintük befolyásolható személyekként tünteti fel ezt a korosztályt.

A tanács szombati közleményében azt írta, az Idősek Tanácsa tagjai megdöbbenéssel olvasták Vona Gábornak, a Jobbik elnökének kijelentéseit a szerinte "manipulált" nyugdíjasokról.

A bejegyzés "minden elemét visszautasítjuk, mert megkérdőjelezi a nyugdíjasok személyes értékválasztásának képességét, és azt sugallja, hogy a saját megélt tapasztalataikat mellőzve befolyásolható, személytelen, döntésképtelen tömeget alkotnak"

- fogalmazott a szervezet az idősek, a nyugdíjasok nevében.

Vona Gábor múlt szombati Facebook-bejegyzésében amellett, hogy üdvözölte azokat a nyugdíjasokat, akik képesek függetleníteni magukat "a politika manipulációjától", két incidensre hívta fel a figyelmet, és úgy fogalmazott:

a nemzeti ünnepeken rendszeres esemény, hogy "hétköznapokon kedves bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a XX. század minden traumáját". Történelmi traumáikra, érzelmeikre játszik a kormányfő, azokat nem feloldva, hanem felszítva manipulálja a nyugdíjasokat. Csak azért mert ott van a legtöbb szavazó"

- írta a Jobbik elnöke.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés