Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jövő tavasztól újra közvetlenül elérhető Amerika

| 2017. 08. 16. | 21:18:00
Az American Airlines indít gépeket Budapestről.
Jövő tavasztól újra közvetlenül elérhető Amerika
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Philadelphiából indít a 2018-as nyári menetrendben napi járatot Budapestre az American Airlines - közölte a dallasi légitársaság és a Budapest Airport szerdán az MTI-vel.

A járatok egyelőre a nyári szezonban, május 5-től október végéig közlekednek majd, a járatok délelőtt 9.35-kor érkeznek meg Budapestre, majd 11.35-kor indulnak vissza Philadelphiába, és aznap 16.00-kor landolnak az amerikai városban.

A járatot az American Airlines Boeing 767-300-as gépei teljesítik.

A 2018-as nyári menetrendben közvetlenül három amerikai város is elérhetővé válik: a lengyel LOT május 3-ától közlekedik Budapest és New York, valamint Chicago között, az American Airlines első járata pedig május 5-én indul Philadelphiába.

Az American Airlines legutóbb a 2011-es nyári menetrendben közlekedtetett járatot Budapestre, akkor New York és Budapest között teljesítettek járatokat szintén Boeing 767-300-as gépekkel. A járatot később a Malév csődje miatt nem újították fel.

A New Yorktól mintegy száz mérföldre dél-nyugatra fekvő pennsylvaniai város repülőtere az American Airlines egyik fontos bázisa, 30 amerikai nagyváros érhető el átszállással a saját hálózatán belül, de más légitársaságokkal Dél-Amerika és a Karib-térség is elérhető a légikikötőből.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés