Vádat emeltek zsidózásért és fenyegetőzésért a volt jobbikos honatya ellen

magyaridok.hu

2017.09.08. 10:15

Vádat emeltek zsidózásért és fenyegetőzésért a volt jobbikos honatya ellen
Zagyva György Gyula (Fotó: mti)

A zenész a rendőrségen hangosította ki a telefont.

Hirdetés

Zaklatás vétsége miatt vádat emelt a Balassagyarmati Járási Ügyészség Zagyva György Gyula volt jobbikos képviselő ellen, aki a vád szerint júniusban életveszélyesen megfenyegette és lezsidózta Varga-Bíró Tamás zenészt, írja a Magyar Idők.

Zagyva és Varga-Bíró konfliktusa azután következett be, hogy a volt jobbikos képviselő szerepelt Gulyás Márton választási rendszert kritizáló videójában. A zenész a Facebookon azt írta Zagyvának, hogy "te is csak egy liberális köcsög vagy". Zagyva erre állítólag felhívta a zenészt, hogy ezt nem fogja megúszni, mire Varga-Bíró elment feljelentést tenni a rendőrségen. Épp a balassagyarmati rendőrkapitányságon volt, amikor újra hívta Zagyva. A zenész kihangosította a telefont, hogy a jegyzőkönyvet felvevő tiszt is hallja az egészet. 

Varga-Bíró szerint ez hangzott el:

"Büdös zsidó! Hagyjuk ezt a zsidó tempót! Figyelj, VBT, ma este ne aludj otthon, neked véged van, faszszopó köcsög, meg leszel baszva, elintézünk örökre! Kinyírunk téged is, a feleségedet és a kislányodat is!".

Zagyva az eset után azt nyilatkozta a Magyar Időknek, hogy Varga-Bíró hazudik, nem mondta, hogy büdös zsidó, sem pedig azt, hogy kinyírják a családját. "Annyit mondtam neki, ez a zsidó tempó itt nem megy".

bíróságJobbik

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés