Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új ruhákat kapnak a postások

| 2017. 09. 21. | 16:36:00
Több mint 30 ezer dolgozóról van szó.
Új ruhákat kapnak a postások
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Összeghatár nélküli közbeszerzési eljárást hirdetett meg a Magyar Posta Zrt. különböző ruházati cikkek beszerzésére - írja a Magyar Nemzet.

Az Európai Unió közbeszerzési értesítőjében megjelent kiírás szerint összesen 203 984 darab termékre van szükségük. Felsőruházati holmikról van szó, pólók, pulóverek, nadrágok, blúzok, nyakkendők, zakók, blézerek, mellények szerepelnek a tenderben.

A postásoknak alighanem jó hír, hogy az összesen 16 ajánlati rész utolsó előtti fejezetében bermudanadrágok is szerepelnek, mert azt jelzi: a vezetőség a kánikulai napokon is számol velük.

Hogy azután a leszállított ruhadarabok mennyire lesznek kényelmesek valójában, arra a kiírás alapján nem lehet következtetni, lévén csak a ruhadarabok mennyiségét jelzik, minőségi kritériumot nem támasztanak elvárásként. A pólókról például csak annyi derül ki, hogy fehérnek kell lenniük zsebbel, a mellényeket pedig piros és sárga színben várják.

A tisztán állami tulajdonú Magyar Posta Zrt.-nél valamivel több mint harmincezer fő dolgozik, országos hálózata mintegy 2700 egységből áll - írja a lap. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés