Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Itt az újabb név, őt is zaklatással vádolják

| 2017. 11. 10. | 11:36:00
Fogdosott egy színitanodás lányt.
Itt az újabb név, őt is zaklatással vádolják
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kátai István színész az ATV Egyenes beszéd című műsorában csütörtök este zaklatással vádolta meg Szikora Jánost, a székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatóját - írja a Index.

Kátai a saját elmondása szerint évekkel ezelőtt látta, ahogy a rendező megfogdos egy színitanodás fiatal lányt. Kátai azóta tartja az áldozattal a kapcsolatot, a műsorban elmondta, hogy ő kérte arra, hogy ne nevezzék meg. A színész elmondta azt is, hogy más hasonló esetekről is tud.

Kátai szerint két színházzal kapcsolatban vannak rossz emlékei: az Operettszínház (ahol a szintén megvádolt Kerényi Miklós Gábor dolgozott), és a Vörösmarty Színház.

A színész az 56 csepp vér darab próbája után látta, ahogy Szikora egy fiatal színésznőt tapogat, amin először nevettek, de amikor a színész a barátjával ment segíteni a lánynak, a rendező felállt, és távozott az asztaltól, mondván nem történt semmi. 

A lány az eset után elmondta Kátainak, hogy nem ez volt az egyetlen alkalom, bár ő személyesen nem látta Szikorát ilyen helyzetben. Kátai az interjúja előtt küldött egy levelet a Vörösmarty Színháznak, amiben elmondja, hogy meg fog jelenni az ATV műsorában, és kéri az ügy kivizsgálását.

A színész azzal is megvádolta Szikorát, hogy a színház külsőseinek béreit 4-5 hónapon keresztül nem fizette ki, szerinte ez "hatalommal való visszaélés" volt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés