Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fidesz: lemossuk a gyalázatot Nyíregyházán

| 2018. 03. 06. | 18:58:00
MSZP: a további rongálások elkerülésének a megakadályozása a cél.
Fidesz: lemossuk a gyalázatot Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyíregyházi plakátháború, a házfalakon megjelent, választással kapcsolatos feliratok nemcsak Nyíregyháza polgármesterénél "verték ki a biztosítékot", az ellenzék is megszólalt a kérdésben.

"Egyetértünk Dr. Kovács Ferenc polgármesterrel abban, hogy erősítést kért a városi rendőrkapitánytól, és elrendelte a közterület-felügyelőktől az éjszakai ellenőrzések szigorítását, a fal- és plakátfirkálások megszüntetése érdekében"

- áll az MSZP Nyíregyházi Szervezetének Szabolcsihírhez is eljuttatott közleményében, melyben a párt emlékeztet arra: 

"A városi MSZP frakciónak többször is volt módosító javaslata azért, hogy a rendőrség hétvégi megerősített őrjáratait a város nagyobb mértékben támogassa.
Ez a gyakorlat 2010 előtt élt. Azt is javasoltuk, hogy a közterület-felügyelők éjszakai munkáját el lehessen rendelni, és részükre ilyenkor 100 százalékos pótlékot biztosítson az önkormányzat. Ezeket a javaslatokat a fideszes városvezetés mindig elutasította. Most ismét kérjük javaslataink újragondolását és elfogadását!
Azzal azonban nem értünk egyet, hogy polgármester úr információ hiányában azonnal ítéleteket mond, és rögtön ellenzékiként nevezi meg az esetleges elkövetőket. Lehet, hogy egy valamiért elkeseredett városlakó vagy akár egy csalódott volt fideszes szavazó a firkáló. Hiszen az előző hetekben főleg ellenzéki plakátokat rongáltak.
A célunk most sem - az egyébként eddig normális és korrekt - kampány elmérgesítése, hanem a további rongálások elkerülésének a megakadályozása.
Ehhez, ha szükséges, mi is felajánljuk aktivistáink közreműködését, segítségét."

Ecsetet ragadnak a hölgyek

A Fidesz "Lemossuk a gyalázatot!” címmel akcióba kezd, a párt nyíregyházi hölgytagjai a sajtó nyilvánossága előtt festik le a vandálok által megrongált plakátokat szerdán délután a Korányin, a Bánki Donát Műszaki Középiskolával szemközti buszmegállónál.

[Beillesztett cikk: Durva dolgokat írnak a plakátokra, falakra Nyíregyházán]

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés