Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csabainé: félelem van a lelkekben

| 2018. 04. 06. | 12:31:00
Az MSZP-Párbeszéd jelöltje szerint Orbán megszólalása, a Fidesz utolsó szórólapja is csak a gyűlöletről.
Csabainé: félelem van a lelkekben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Orbán Viktor megszólalása és a Fidesz utolsó szórólapja is csak a gyűlöletről és a megfélemlítésről szól - kezdte a választási kampányban utolsó sajtótájékoztatóját pénteken Csabai Lászlóné.

Az MSZP-Párbeszéd jelöltje úgy fogalmazott:

"Tapasztaltam, amikor az emberekkel beszéltem, hogy félelem van a lelkekben.  Hiába mosolyogta végig dr. Szabó Tünde a Fidesz jelöltje a kampányt, ő is ennek a lelkeket megmérgező politikának a része. Akarva akaratlanul, a korrupt, gyűlölködő, a hatalomért és a pénzért bármilyen elvet, és erkölcsöt feláldozó, minden eszközt felhasználó emberi egzisztenciát, és magánvagyont nem tisztelő rendszernek a része."

Csaainé ezért azt kérte a nyíregyháziaktól, hogy

"szavazzanak a változásra, adjanak nekem bizalmat, hogy részese lehessek egy nyugodt, békés, másokat nem gyalázó, nem megalázó, együttműködésre törekvő politika megvalósításának."

Ellenzéki képviselőjelölt társaitól azt kérte, gondolják meg mit tesznek.

"Én vagyok az esélyes, aki megakadályozhatja a Fidesz győzelmét, akarnak-e ebben segíteni. Én azt gondolom, jobb lenne, ha ők is részesei lennének a vasárnapi ellenzéki győzelemnek. Hétfőn el kell majd számolnunk a saját lelkiismeretünkkel."

Nyíregyháza korábbi polgármestere a taktikai szavazas.hu oldalra is hivatkozott, ahol hét független szervezet a legesélyesebb ellenzéki jelöltnek Csabai Lászlónét tartja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés