Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lövei: okos enged

| 2018. 04. 05. | 23:59:00
Az Együtt politikusa szerint fel kellett rázni a magával foglalkozó nyíregyházi ellenzéket, elsősorban ezért lépett vissza.
Lövei: okos enged
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lövei Csaba: „Okos enged…..” fel kellett rázni a magával foglalkozó nyíregyházi ellenzéket, elsősorban ezért  léptem vissza!
Mint arról már szerdán a Szabolcsihír beszámolt, Lövei Csaba visszalépett, egyéniben nem indul az országgyűlési választáson. A politikus csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta:

az Együtt, az MSZP-Párbeszéd szövetség és a DK választási megállapodást kötött, melynek része az, hogy Nyíregyházán az Együtt visszalépteti a jelöltjét, ezért ő visszalép a választási indulástól.

Lövei az országos megállapodást tartja be ezzel, és, mint mondta,

jó szívvel tette ezt meg, mert az ő visszalépése segítette, hogy az ország más részében együttes társai állva maradhattak. Hozzá hasonlóan az önkormányzati munkában, tényfeltárásban, visszaélések leleplezésében aktív kollégáiról van szó, akik majd országgyűlési képviselőként az ő munkáját is segíthetik.

 Üzenetnek is szánta a lépését, hiszen szerinte patthelyzet alakult ki Nyíregyházán az ellenzéki jelöltek közötti áldatlan harc miatt.

Reméli, hogy visszalépése katalizátorként hat, Budapesthez hasonlóan itt is további visszalépéseket generál, hiszen - mint fogalmazott - óriási a Fidesz jelölt helyett egymással foglalkozó, és a jelöltséghez a végsőkig ragaszkodó politikusok felelőssége.

A választás vasárnapja utáni hétfőn ő továbbra is önkormányzati képviselő lesz és folytatja eddigi munkáját, neki – mint eddig is láthatták a nyíregyháziak - nem kell ahhoz jelöltség és kampány, hogy cselekedjen - mondta.

Megköszönte az ajánlásokat, valamint elnézést kért azoktól, akik vasárnap rá akartak szavazni.  "Listán az Együtt, egyéniben a legesélyesebb!" - fogalmazott, kérve: vasárnap szavazzanak az Együtt listájára és egyéni jelöltként - a nyíregyházi megegyezés szerint - az MSZP-P jelöltre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés