Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fölszállott a páva! Hajrá, Nyíregyháza!

| 2017. 11. 15. | 15:07:00
Több szabolcsi fiatal jutott a tehetségkutatóba!
Fölszállott a páva! Hajrá, Nyíregyháza!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem esett messze az alma a fájától - a nyíregyházi Demarcsek családban ez szó szerint értendő. A Nyírség Táncegyüttes vezetője, Demarcsek György és felesége kivételesen nemcsak az együttesért izgulhat egy tehetségkutatóban, hanem Dani fiáért is. De nézzük csak, kik jutottak még be a műsorba!

A Fölszállott a páva tehetségkutató elődöntőjében a mezőny 48 produkcióval teljessé vált. Nagy büszkeség, hogy a versenyzők között sok nyíregyházi lép színpadra november 17-én, az élő adásban.

Az elődöntőbe jutott a nyíregyházi Baráti-Brencsák Barbara és Kurinszky Márk, Bíró Gréta Dorina és Németi Márk, Cruz Heather Laura és Demarcsek Dániel, Glonczi Rodrigo és a Nyírség Táncegyüttes is.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap, valamint a Hagyományok Háza közös műsorában idén is négy kategóriában állnak a zsűri elé a versenyzők: énekes szólisták és énekegyüttesek; hangszeres szólisták és zenekarok; táncos szólisták és táncospárok, valamint néptáncegyüttesek. A zsűri elnöke ezúttal is Sebő Ferenc Kossuth-díjas zenész, a nemzet művésze.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés