Hirdetés

Elég volt a pihenésből!

Nyíregyháza Spartacus

2016.12.19. 14:34

Elég volt a pihenésből!
Nyíregyháza Spartacus

A sérültek már játszanának.

Hirdetés

A Szpari játékosai megkezdték szabadságukat. Miközben a játékosoktól úgy búcsúzott a vezetőség, hogy pihenjenek, vannak akik már alig várják, hogy elkezdődjön a felkészülés. A sérültek közül többen is szeretnének minél hamarabb visszatérni - írja a nyiregyhazaspartacus.hu

Pihentem már eleget az elmúlt hónapokban, túl sok is volt ez a fél év. Szerencsére minden rendben van a lábammal, volt már hasonló műtétem, így tudtam, mivel jár a rehabilitáció, de már nagyon hiányoznak a mérkőzések. Az ősz végén már bekapcsolódtam az edzésekbe, most jön egy jó téli felkészülés és remélhetőleg egy sikeres tavasz - mondta Törtei Tamás, aki térdszalag műtét után térhet vissza. 

Rudolf Gergely (akivel a Szabolcsihír.hu a közelmúltban készített interjút) is hasonló problémával küzdött, ő később sérült meg, így még nincs olyan jó állapotban mint csapattársa, de ő is szépen gyógyul.

 Remélem, rövidesen teljes értékű munkát végezhetek. Rendben zajlik a rehabilitáció, szerencsére nincsenek problémák - mondta Rudolf Gergely. 

Hasonló a helyzet Dvorschák Gáborral és Harsányi Zoltánnal is. Ha továbbra is ilyen ütemben gyógyulnak, a tavasz elején ők is bevethető állapotban lesznek. 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés