Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Góleső a Fuxtec-Sunshine focitornán

| 2016. 12. 28. | 16:04:00
Megválasztották a gólkírást, a legjobb játékost és kapust is.
Góleső a  Fuxtec-Sunshine focitornán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hetedik alkalommal rendezték meg december 26-27-én a Fuxtec-Sunshine Műfüves Teremlabdarúgó Tornát. Nyíregyháza legnagyobb pénzdíjas tornáján 28 csapat vett részt.

A viadal 26-án reggel nyolckor kezdődött, a csapatok 2X12 perces mérkőzéseket játszottak egymással. Az utolsó meccset 28-án este 9-kor fújták le. A két nap alatt 481-szer találtak az ellenfél kapujába a focisták.

A Diego csapata a második lett, de övő a gólkirály és a legjobb játékos is

Márton Péter, a viadalnak helyet adó Filo Sportegyesület elnöke a Szabolcsihírnek elmondta: zsúfolásig megtelt a csarnok nemcsak játékosokkal, de nézőkkel is, a döntőt például mintegy 400-an kísérték figyelemmel.

Első helyen végzett a Kétbal csapata, másodikok lettek a diegós fiúk, a harmadik helyezett pedig a Real TA-TE. Mindhárom csapat nyíregyházi kötődésű, szinte valamennyi játékos profi focista.

A gólkirány Kapacina Valer lett 11 góllal, ő a Diego csapatát erősítette, míg a legjobb játékosnak a szintén diegós Fodor Andrást választották. A legjobb kapus viszont a Kétbal kapuvédője, Sánta Tibor volt. A színvonalas tornára Romániából, Miskolcról, Kisvárdáról, Debrecenből, Balmazújvárosból is érkeztek csapatok.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés