Hirdetés

Kubatov is a Fradi felsőbbrendűségét akarja

2017.01.02. 12:10

Kubatov is a Fradi felsőbbrendűségét akarja
Kassai Viktor annak ellenére támadják, hogy a Vasas elleni derbin 1-1-es állásnál a 90. percben adott büntetőt a Fradinak (Fotó: archív)

Meg akarják szabni, ki vezethet a Fradinak, és ki nem.

Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, Orosz Pál, “elfogadhatatlannak” nevezte Kassai Viktor ténykedését a Vasas elleni rangadón. A legmagasabban jegyzett bíró négy tizenegyest is befújt a találkozón (hármat a Vasasnak), illetve kiállította Cristian Ramírezt a zöld-fehérektől, valamint a Fradi edzőjét is elküldte a vendégek kispadjától.

Kassai 1-1-es állásnál, a 90. percben adott büntetőt a Fradinak, amely értékesítette a tizenegyest, de a hosszabbításban Ferenczi egyenlíteni tudott.

Kubatov Gábor most ismét hangsúlyozta, nem szeretnék, hogy a jövőben Kassai Viktor meccset vezessen a futballcsapatnak.

Kubatov hozzátette, igazságtalannak tartja, hogy az FTC kettő, míg a csapat ellenfelei kilenc tizenegyest kaptak az OTP Bank Liga őszi szezonjában.

Az elnök teljes átláthatóságot szeretne a játékvezetésben, amit a meccsek jegyzőkönyveinek, valamint az ellenőri és bírói jelentések nyilvánossá tételével érhetnek el.

Szerinte a bírói és a fegyelmi bizottság értekezleteinek szó szerinti jegyzőkönyvét elérhetővé kellene tenni, emellett pedig Kubatov utólag meghallgathatóvá tenné a játékvezető és segítői közötti, mérkőzések közbeni rádiós beszélgetéseket is.

fradi

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés