Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lefogadjuk, hogy nem csak férfidolog!

| 2017. 01. 25. | 15:45:00
Ön is úgy hiszi, hogy a sportfogadás inkább férfiaknak való? A Tipplap.hu már tudja, hogy ez tévedés!
Lefogadjuk, hogy nem csak férfidolog!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Tipplap.hu-t két sportot és sportfogadást kedvelő fiatalember hívta életre 2011-ben. A cél az volt, hogy legyen egy website magyar nyelven is, amely adott téma köré épül, ugyanakkor egyfajta közösségi oldalként működik. Nemcsak cikkek, sportelemzések és tippek kerülnek az oldalra, hiszen az interaktivitásnak köszönhetően az olvasók segíthetnek egymásnak, információkat, ötleteket cserélhetnek, vagy éppen csak beszélgethetnek egy jót. Így tesznek az oldal regisztrált felhasználói, akik több mint 45 százaléka a hölgyek köréből kerül ki, és ez az arány egyre javul!

A Tipplap.hu alapítói szerint a sportfogadás lényege nemcsak az, hogy az ember minél több pénzt zsebeljen be nyertes szelvényeivel, hanem az is, hogy amíg a tippeket kialakítja magában, az időt kellemesen és örömmel töltse el!

Az eltelt hat év alatt az oldal szépen fejlődött, kinőtte a kezdeti gyermekbetegségeket, modern és gyors szerverre költözött. Folyamatosan bővültek az elérhető funkciók, és immár külön informatikai részleg ügyel a működésre is. Már nem csak sportesemények elemzései és a hozzájuk tartozó tippek kerülnek ki napi rendszerességgel. Működik a chatfunkció, a kommentmezőkben parázs vita alakulhat ki egy-egy mérkőzést illetően, de akár komoly nyereményjátékokban is részt lehet venni!

A tippadók rövid és követhető, de profi elemzéseket írnak, a találati arány nagyon kedvező.

Az oldal részeként üzemel egy kalkulátor, amelynek segítségével bárki összeállíthatja szelvényét pontos odds-kalkuláció mellett.

A folyamatos fejlődés következő lépése egy összetett modul elhelyezése az oldalon, amely részletes statisztikai adatbázist tesz elérhetővé a még hatékonyabb fogadás érdekében hasznos és érdekes háttér-információkkal (pl. csapatinformációk, sérültek, esélyek stb.) Természetesen minden tipp és információ, a Tipplap.hu összes szolgáltatása továbbra is ingyen áll az olvasók rendelkezésére!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés