Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magabiztosan győzött a Bozsik U14-es csapata

| 2017. 03. 20. | 13:28:00
Jól szerepeltek a focisták a hétvégi mérkőzéseken.
Magabiztosan győzött a Bozsik U14-es csapata
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy vereség, hat győzelem - ez a mérlege a Bozsik Akadémia hétvégi mérközéseinek. Az U14-es csapat idegenben diadalmaskodott a Fehérgyarmat ellen.

U19 II. osztály 2017.03.18.: Bozsik Akadémia – Kecskemét 4:3 (1:2)

Az U19-es II. osztályú bajnokság tizenkilencedik fordulójában a Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Kecskemét csapatát fogadta.Viszonylag gyorsan kétgólos hátrányba került a hazai csapat, melyen Fellegi Nándor 35. percben elért találatával még az első félidőben szépített. A félidőt követően újabb kecskeméti gól következett, miután egy nagy rohammal, 13 perc alatt elért 3 nyíregyházi találattal (Ötvös Bence, Vajda Roland és Módra Gergő öngóljával) sikerült megfordítani, és megnyerni a mérkőzést. A mérkőzés krónikájához tartozik még, hogy az utolsó percekben két hazai kiállítás is történt, de már az eredmény nem változott. Győzelmével a tabella 5. helyére lépett a Bozsik Akadémia.

U19 III. o. 2017.03.18.: Bozsik Akadémia (U18) – Debreceni SI 1:0 (1:0)

A listavezető U18-as csapat, az egy évvel idősebb korosztály számára kiírt III. osztályú bajnokság tizenkilencedik fordulójában a Debrecen csapatát fogadta. A hazai csapat kimondott célja volt, hogy kijavítsa a múlt heti botlást, és visszatérjen a győzelem útjára. A csapat ennek megfelelően játszott, Lengyel Márk 32. percben szerzett találatával a vezetést is megszerezte. A második félidőben az eredmény már nem változott, így megnyerte a keleti rangadót a nyíregyházi csapat. Győzelmével továbbra is vezeti a tabellát a Bozsik Akadémia.

U17 II. o. 2017.03.18.: Kaposvár - Bozsik Akadémia 4:2 (2:1)

A Bozsik Akadémia U17-es csapata a Kaposvár csapatánál szerepelt a II. osztályú bajnokság tizenkilencedik fordulójában. Sajnos gyorsan vezetést szerzett a hazai csapat, melyet meg is duplázott. Kovács Norbert Imre 44. percben szépített, így 2:1 eredménnyel vonultak szünetre a csapatok. A második félidőben Bakó Tamás góljával egyenlített a nyíregyházi csapat. Utána azonban két újabb kaposvári találat született. Így két 2:1-es félidővel, 4:2-es vereséget szenvedett a Bozsik. Az Akadémia a tabella 7. helyén áll, 32 megszerzett ponttal.

U16 II. o. 2017.03.18.: Kaposvár – Bozsik Akadémia 2:3 (1:0)

A Bozsik Akadémia U16-os csapata a Kaposvár csapatánál vendégeskedett a II. osztályú bajnokság tizenkilencedik fordulójában. A hazai csapat a mérkőzés legelején vezetést szerzett, az első félidőben több találat nem is született. A második félidőben 13 perc leforgása alatt Szokolai Márk Szabolcs egy, és Trencsényi Bence két góljával megfordította a mérkőzés állását a Bozsik. Még szerzett egy szépítő találatot a kaposvári gárda, ám a nyíregyházi győzelem már nem forgott veszélyben. Ezzel a győzelemmel a Bozsik Akadémia 25 megszerzett ponttal a tabella 8. helyén áll.

U15 I. o. 2017.03.18.: Bozsik Akadémia – Kecskemét 1:2 (1:1)

A Bozsik Akadémia a Kecskemét csapatát fogadta, az I. osztályú bajnokság tizenkilencedik fordulójában. Jócsák Dávid 26. percben szerzett góljával vezetéshez jutott a Bozsik, melyet az első félidő végén kiegyenlített a Kecskemét. A második félidőben küzdöttek egymással a felek, de sajnos gólt csak a vendégcsapat szerzett, a mérkőzés legvégén, a hosszabbítás perceiben. A nyíregyházi csapat ezzel elszalasztotta a lehetőséget a tabellán való feljebb kapaszkodásra.

U14 I. o. 2017.03.18.: Bozsik Akadémia – Kecskemét 3:0 (2:0)

A Bozsik Akadémia U14-es csapata a Kecskemét csapatát fogadta, az I. osztályú bajnokság tizenkilencedik fordulójában. Páll Zsombor és Jeszenszky Ádám Zétény góljaival kétgólos, nyíregyházi előnnyel vonultak szünetre a csapatok. A félidőt követően Páll Zsombor második, a Bozsik Akadémia harmadik góljával megnyugtatóvá vált az előny. Ezt követően gól már nem született, így az eredmény nem változott. Győzelmével a Bozsik Akadémia a 8. helyen áll a tabellán.

U14 II. o. 2017.03.18.: Fehérgyarmat – Bozsik Akadémia (U13) 1:4 (0:2)

Az U13-as csapat, az idősebb korosztály számára kiírt II. osztályú bajnokság tizennyolcadik fordulójában a Fehérgyarmat csapatánál vendégszerepelt. Gincsai Zoltán duplájával a félidőre kétgólos előnnyel vonult a nyíregyházi csapat, melyet a második félidőben Blahuth István és Miterkó Bence góljaival növelni is tudott. A mérkőzés hajrájában szépített a hazai csapat, de a győzelem kérdését már nem veszélyeztette. Győzelmével a Bozsik 31 megszerzett ponttal a tabella 4. helyén áll, ugyanannyi ponttal, mint a 3. helyezett.
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés