Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A legjobb régiós csapatok csatáznak Böszörményben

| 2017. 04. 10. | 15:14:00
A végén csak egy örülhet majd.
A legjobb régiós csapatok csatáznak Böszörményben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület és más szponzorok jóvoltából április 12-én rendezik meg az Észak-Alföldi Regionális Sportnapot. A programon azok a labdarúgócsapatok vehetnek részt, amelyek a hajdú-bihari, a szabolcs-szatmár-beregi és a jász-nagykun-szolnoki megyei sportnapok középiskolás bajnokságán az első háromban végeztek.

A rendezvény célja, hogy a három megye középiskolás fiú labdarúgócsapatai megfelelő körülmények között, színvonalas mérkőzéseket tudjanak játszani. 

A tornát a hajdúböszörményi Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium sportcsarnokában rendezik meg. (Hajdúböszörmény, Radnóti Miklós utca 3.). A küzdelmek reggel 9 órakor kezdődnek. 

Részt vevő csapatok:

Hajdú-Bihar megye: Péchy Mihály Építőipari Szakközépiskola, Magiszter Alapítványi Óvoda, Általános Iskola, Középiskola és Szakiskola, Berettyóújfalui Arany János Gimnázium, Egészségügyi Szakképző és Közgazdasági Szakközépiskola

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: Kisvárdai SZC Petőfi Sándor Szakközépiskola, Wesselényi Miklós Középiskola, Szakiskola és Kollégium, a Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Középiskola

Jász-Nagykun-Szolnok megye: Illéssy Sándor Baptista Gimnázium, Székács Elemér Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola, Karcagi SZC VARRÓ ISTVÁN Szakiskolája, Szakközépiskolája és Kollégiuma.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés