Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Irány a tiszaberceli gát!

| 2016. 07. 28. | 17:58:00
Ultiznak, halászlét főznek, és nagyon jól fogják érezni magukat.
Irány a tiszaberceli gát!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gátszínház, ulti party és halászléfőző verseny – ezek az immár a XVII. Tiszaberceli Turisztikai Napok hagyományos programjai. S hogy mi lesz még az augusztus 2-7-éig tartó rendezvénysorozatban?

Az első napon, vagyis augusztus 2-án, kedden roma napot tartanak a Tisza-parton. A program már délelőtt elkezdődik, délután fellépnek a Beregdaróci Vadrózsák, lesz vetélkedő, este pedig Szabina és Andris szórakoztatja a közönséget.

Augusztus 4-én Regionális Nyugdíjas Találkozót tartanak, 5-én pedig megrendezik a Rétközi Ifjúsági Találkozót. Utóbbi keretében először hirdetnek kispályás labdarúgó tornát, kezdés 13 órakor a sportpályán. Lesz még tűzoltó-bemutató és hab-party, táncbemutató és Tisza-parti diszkó.

Augusztus 6-án elő a farbával vagy a bográccsal! Reggel 9-kor kezdődik az ulti-party - a Magyar Ultiszövetség által kiírt csapatbajnokság Észak-alföldi döntője, illetve szintén reggel indul a halászléfőző verseny. S míg a zsűri eldönti, melyik bográcsban készült a legjobb halászlé, a nagyérdemű a Szabolcsi Szimfonikus Zenekar és Mazsorett Csoport műsorát, majd a Ludas Matyi című előadást láthatja. Lesz operett-műsor, tűzijáték és gáti bál.

Augusztus 7-én, a hagyományokhoz híven gátszínházba várják az érdeklődőket, este 8-kor Szirmai Albert Mágnás Miska című darabját adja elő Fogi Színháza.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés