Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagy buli lesz Panyolán

| 2016. 07. 26. | 16:27:00
Szatmári ételeket főznek és pálinkakóstolás is lesz.
Nagy buli lesz Panyolán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Augusztus 5-6-án rendezik meg megyénk egyik legbájosabb településén, Panyolán a Panyolafesztet. A program Panyola és az általa közvetített értékeket szerető polgárok rendezvénye.

Az immár 11. Panyolafeszt vendége Sárospatak.  Ahogy már megszokhatták az érdeklődők, a zenei programokat a település központjában, a templom mögött felállított nagyszínpadon rendezik, a gyerekműsorok helyszíne viszont a Diófás Liget lesz.  

Augusztus 5-én délután 4-kor nyitják a fesztivál jelképes kapuit, fellépnek a helyi általános iskola néptáncosai és a Bodrog Néptáncegyüttes, a Zűrös  banda, a Szatmár kamara és a Best o Drom.

Másnap, 6-án délelőtt tiszai fürdőzésre invitálják a fesztivál közönségét – a panyolai lapályra. A kulturális program délután kettőkor kezdődik, a fellépők között találjuk Palya Beát, a Szatmár együttest, Péterfi Borit és a Parno Grasztot és a Kokas bandát.

Vasárnap pedig egy kis ráadás: a református templomban az istentisztelet után a Carmina Rescantia koncertjét hallhatják az érdeklődők.

Természetesen tradicionális szatmári ételkóstoló is lesz, jóféle panyolai pálinkával.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés