Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A pillanat vadászai Nyíregyházán!

| 2016. 09. 26. | 18:05:00
A magyarországi természetfotósok krémje érkezik a VMKK-ba.
A pillanat vadászai Nyíregyházán!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A magyarországi természetfotósok krémje érkezik Nyíregyházára a hétvégén. "Az év természetfotósa 2015” címmel a NaturArt Magyar Természetfotósok Szövetség jóvoltából egy rendkívüli kiállítás nyílik a Váci Mihály Kulturális Központ galériájában szeptember 30-án, délután 5-kor. A világszínvonalú anyag a szövetség évről évre meghirdetett pályázatának válogatása.

A fotósok között megtaláljuk azokat a nagyágyúkat is, akik nemzetközi szinten a természetfotózás élbolyába tartoznak. A pillanat vadászai a fotózás legújabb technikai és tartalmi trendjeinek bemutatása mellett a nemesen egyszerű és letisztult képeket is bemutatják tárlatukon. A remekművekből minden évben egy fotóalbum készül, melyet könyvesbolti forgalomban árusítanak. A kiadvány ebben a műfajban a legszínvonalasabbak közé tartozik.

A szakmai megnyitót Dombóvári Tibor búvárfotós tartja, aki számos nemzetközi fotós verseny és pályázat rangos elismeréseinek tulajdonosa. Aki ellátogat a megnyitó ünnepségre, részese lehet annak a vetítettképes előadásnak is, amely a víz alatti fotózás rejtelmeiről és szépségeiről fog szólni.

A kiállítás díjmentesen tekinthető meg október 26-ig. A szervezők reményei szerint sok-sok diák látogatót is vonz majd, hisz remek hátterül szolgál természetismeret és a biológia órákhoz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés