Hirdetés

Kezdődik Miskolc legnagyobb bulija, remeg a láb és a kocsonya

| 2017. 02. 16. | 09:23:00
Minden szabadtéri program ingyenes.
Kezdődik Miskolc legnagyobb bulija, remeg a láb és a kocsonya
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja és vására. A fesztivált a farsangi időszakban rendezik Miskolc belvárosában. Kirakodó vásárán több száz kézműves és árus jelenik meg. A rendezvény valamennyi szabadtéri programja ingyenes . Koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac és népművészeti vásár várja a vendégeket.

Nincs kocsonyafesztivál igazi kocsonya nélkül , ezért a széles körű gasztronómiai kínálatban a kocsonya kiemelt szerepet kap.

A farsang programkínálatában több tucatnyi koncert, számos gyermek- és családi program, kiállítások, farsangi felvonulás található a karneváli hangulatot megidézve. A fesztivál ideje alatt minden korosztály megtalálja az igényes és színvonalas szórakozási lehetőséget.

A rendezvény február 17-én nyitja kapuit és 19-ig tart nyitva, melynek eseményei a miskolci Villanyrendőrtől (Kazinczy utca) a Szent István térig tartanak a főutcán, illetve a Szinva teraszon, valamint a kapcsolódó területeken. 

Program

 

Hirdetés