Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fuss a fényben!

| 2017. 05. 11. | 10:36:00
Fogyatékkal élők és egészségesek kéz a kézben.
Fuss a fényben!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az idén is a nyíregyházi Szabadtéri Színpad ad otthont a Fuss a fényben! elnevezésű sport és családi napnak, melyet ebben az évben május 12-én rendez meg a megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat, immáron nyolcadik alkalommal.

A helyi program legfontosabb célja a hátrányos helyzetű emberek, főként fogyatékkal élők számára egy olyan integrált családi program szervezése amelyben együtt lehetnek egészséges társaikkal. Az ingyenes és mindenki számára nyitott programok pénteken 10 órától 13 óráig zajlanak a Benczúr téren, ahol bemutatkoznak civil szervezetek, kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket és a színpadon is egymást váltják majd a művészeti csoportok. Örömfutásra várják a sportolni vágyókat 11 órától, fogyatékkal élők és egészségesek itt együtt kéz a kézben szaladhatnak.

Lesz rendvédelmi bemutató és kerékpáros ügyességi verseny is. A szervezők tájékoztatás szerint a programot rossz idő esetén is megtartják, mégpedig a nyíregyházi Ridens Szakközépiskolában, a Széchényi utca 34-38. szám alatt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés