Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyémántdíjas sokadalom, nagy buli lesz Naményban

| 2017. 06. 26. | 16:46:00
A megye minden pontjáról várják az érdeklődőket.
Gyémántdíjas sokadalom, nagy buli lesz Naményban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Július 7-8-9-én Vásárosnaményban a régi Kraszna-hídon és környékén Vásárosnamény Város Önkormányzata ismét megszervezi a Zoárd-napi Sokadalom elnevezésű nagyrendezvényét. A szervezők büszkék arra, hogy rendezvényt a Magyar Marketing Szövetségtől már kétszer nyerte el a városmarketing gyémánt díjat!

A Zoárd-nap egy hagyományőrző családi fesztivál, ahol minden korosztálynak kínálnak programot, szórakozási, sportolási lehetőséget. Az idei rendezvény a sokszínű Vásárosnaményt mutatja be,  a programokat színesre és interaktívra tervezik, lesz EU-CYCLE konferencia, kerékpártúra, kerékpárverseny, futóverseny, főzőverseny, kutyaszépségverseny, meghirdetik a testvérvárosok és a naményi cégek versenyét. A fellépők között lesz bűvész, stand up-, musical- és táncdalfesztivál előadó, rapper, néptánc, egyszóval a programok és műfajok kavalkádja lesz jellemző.

A már hagyományos lovas- és néptánc felvonulásos megnyitót július 7-én péntek este hatkor tartják, melyet koncertek és utcabál követ.

Július 8.-án szombaton egésznapos konferenciát szerveznek az idelátogatóknak a beregi biciklis turizmus fejlesztési irányairól, másik téma az EU jelenlegi helyzete, ennek problémáit és lehetőségeit kívánják feltárni

Meghirdetik a „Kárpát-medencei ételek főzőversenyét”, bírál Magyarország piacvezető gasztronómiai magazinja a NoSalty.

Sztárfellépők:

  • Molnár György és Fesztiválzenekara, fellép Koós János és Dékány Sarolta, Gallusz Niki
  • Utcabál zenét játszik a Szívtiproll Zenekar
  • Zenevonat Szuperprodukció - élő koncert LGT slágerekkel, LGT tagokkal
  • DJ KISSER
  • Deníz
  • Pál Dénes, Mohamed Fatima, OpitzBarbi
  • Republic Együttes élő koncert
  • Hegeshow –extrém kerékpáros csapat melynek tagjai az ország legjobb extrém sportolói

A gyerekeknek is sokszínű programot kínálnak, a színpadon a Vidám Manók, a Holló Együttes, Fehér Adri koncertjei szórakoztatják őket, de lesz élő csocsó, extrém magas mászóval, vidámpark, városnéző kisvonat, gólyalábasok, motorozás és még sok minden…

A programokról élő bejelentkezéseink lesznek a facebook oldalainkon, a free wifi segítségével pedig a látogatók megoszthatják Zoárd-napi élményeiket a közösségi oldalaikon!

A rendezvény ingyenes.

Vasárnap a rendezvényen először mutatkozik be a HEGESHOW akik az ország legsikeresebb triál, break, parkour, bmx, gördeszka sportolói, és akik egy csapatként a lehető leglátványosabb módon szórakoztatják a rendezvényeken a látogatókat. A csapat alapítója Hegedűs László Magyarország legsikeresebb kerékpár versenyzője. Emellett 14 alkalommal nyert Magyar bajnoki címet, Világbajnokság 8. helyezett és Európa Bajnokság 4.helyezéssel büszkélkedhet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés