Hirdetés

A Magyar színművészet nyugati-parti nagykövete érkezik Nyíregyházára

| 2017. 12. 12. | 15:53:00
Párját is hozza!
A Magyar színművészet nyugati-parti nagykövete érkezik Nyíregyházára
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két szív - egy ritmusban - ez a címe Pankotay Ygor és Goztola Krisztina lélekmelengető pódiumestjének, melyet január 6-án láthat a nyíregyházi közönség a Vikár Sándor Zeneiskolában.

Az est folyamán örökzöld dallamok csendülnek fel, vidám jelenetek láthatók, mindehhez a zongorakíséretet Hegedűs Valér biztosítja.

A fellépőkről:

A két nagyszerű művész nemcsak a színpadon, az életben is egy párt alkot. Goztola Krisztina az egyik legfoglalkoztatottabb magyar színésznő külföldön, aki pályáját zenés színpadokon kezdte. Főszerepekkel a háta mögött vágott neki a nemzetközi filmes karriernek. Azóta olyan fimsztárokkal játszott együtt, mint Jason Clarke és Rosemund Pike.

2015-ben a világ legrangosabb színházi fesztiválján - Franciaországban, Avignonban - alakításáért Tournesol-díjban részesült.

Pankotay Ygor kiváló tenorhangja nemcsak a Budapesti Operettszínházban és a Madách Színházban, de a világ számos más országában is felcsendült. Énekelt már Ausztria, Németország, Svájc, Olaszország, Japán, Kanada és az Egyesült Államok színpadain is.

2012-ben Magyarország Los Angeles-i Fókonzulátusától "A Magyar Színművészet Nyugati-Parti Nagykövete" elismerő címet kapott.

Hirdetés