Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tovább marad a BODY kiállítás

| 2018. 06. 12. | 13:31:00
Július 29-ig lehet megtekinteni.
Tovább marad a BODY kiállítás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A lenyűgöző tárlat február 15-e óta várja a látogatókat. Preparált emberi testeket és testrészeket mutat be a kiállítás 2200 négyzetméteren. A szervezők úgy döntöttek, hogy a hatalmas érkelődésre való tekintettel meghosszabbítják a nyitva tartást.

Eredetileg június 30-ig tervezték a tárlat megtekintését, ehelyett július 29-ig várja az érdeklődőket. 

– Igyekeztünk többször is kihangsúlyozni, hogy a BODY Kiállításon kézzelfoghatóvá válik az emberi test működése, a 3D animációk segítenek megérteni, mi zajlik le a szervezetünkben. Fontosnak tartjuk, hogy a tárlat központjában a prevenció és a mindennapi mozgás fontossága áll – az edukációval a fiatalabb korosztályt is megcéloztuk, éppen ezért a nyári szünetre meghosszabbított kiállítással nekik és a családjuknak is kedvezni szeretnénk - mondta Bátyi Dániel, JVS Group Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.
– Örömmel tölt el minket, hogy a Titanic kiállítás után egy újabb sikeres tárlatot hozhattunk el Magyarországra, amely eddig is ezreket vonzott a Komplexbe. Nem állunk meg, annyit elárulhatok, hogy az év második felében újabb világszínvonalú tárlattal kínálunk majd különleges élményt és feledhetetlen pillanatokat a nagyérdeműnek – tette hozzá Bátyi Dániel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés