Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megállíthatatlan Fucsovics Márton

| 2017. 08. 22. | 12:00:00
A nyíregyházi teniszező sorozatban harmadszor győzött.
Megállíthatatlan Fucsovics Márton
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Továbbra is hibátlan Fucsovics Márton. Mérlege a korábbi top tízes játékos, a lett Ernests Gulbis ellen, akit – magyar idő szerint – hétfőről keddre virradóra pályafutása során harmadszor is legyőzött, ezúttal Winston-Salemben, ATP-250-es versenyen - olvasható Fucsovics Márton hivatalos Facebook oldalán .

Az első szettben úgy jutottak el a felek a rövidítésig, hogy csak Marcinak volt bréklabdája, kettő is, abból a második szettlabda is egyben. Mindketten nagyon biztosan hozták a szerváikat, a nyíregyházi teniszező azonban pontosabb volt.

A második játszmában rögtön brékkel kezdett Marci, majd 3:1-nél még egyszer elvette a lett adogatását, miközben saját maga rendre tartani tudta az övét, ami nem akármilyen bravúr. A 95 perc alatt aratott győzelem idén az első volt, ami nem a magyarországi ATP-verseny főtábláján történt.


A következő körben pedig a 17. helyen kiemelt portugál Joao Sousa (50.) lesz az ellenfél, a mérkőzés a magyar idő szerint kedd este kilenckor kezdődő program második összecsapása lesz majd.

WINSTON-SALEM OPEN, ATP-250-ES VERSENY, WINSTON-SALEM (kemény pálya)
Férfi egyes
1. forduló: Fucsovics Márton (magyar)–Ernests Gulbis (lett) 7:6 (7–1), 6:2.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés