Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagy dobásra készül

| 2017. 08. 24. | 15:05:00
Szikszai Róbert szombaton áll dobókörbe.
Nagy dobásra készül
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Korán kell kelnie azoknak az atlétikát szeretőknek, akik meg szeretnék nézni a Nyíregyházi Sportcentrum diszkoszvetőjének, Szikszai Robinak a versenyét, a 29. Nyári Universiadén, Tajpejben. A nyíregyházi diszkoszvető augusztus 26-án, helyi idő szerint hajnali 4 óra körül a lép majd a dobókörbe - olvasható a Nyíregyházi Sportcentrum hivatalos oldalán..

- Minden gond nélkül sikerült az átállás a hosszú repülőút után. A körülmények maximálisan megfelelőek, olyan, mintha egy olimpiai faluban lennénk. Nagyon várom már a szombati versenyt. Igyekszem a maximálisat kihozni majd magamból. - mondta a nyíregyházi atléta.

A maximumra törekszik
Fotó: Kelet - Magyarország

Az indulók között még egy magyar diszkoszvetőnek, Huszák Jánosnak szurkolhatunk a megmérettetésen. A magyar Universiade küldöttség 14 sportágban, 141 versenyzővel vesz részt az eseményen.

Magyarországot az atlétikai versenyeken 15 fő képviseli: Dr. Baji Balázs, Bogdán Annabella, Gyurátz Réka, Gyürés Viktória, Halász Bence, Huszák János, Kerekes Gréta, Kéri Bianka, Kovács Barbara, Kozák Luca, Récsei Rita, Rivasz-Tóth Norbert, Szikszai Róbert, Szilágyi Réka, Venyercsán Bence.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés