Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyászol a Szpari

| 2018. 07. 01. | 13:19:00
Kiváló góllóvő ment el.
Gyászol a Szpari
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szlovák hírforrások szerint öngyilkos lett az egykori kiváló támadó Juraj Halenár – írja sportolunk.sk. A portál tájékoztatása szerint a focistát pénteken, egy nappal a 35. születésnapja után eltűntnek nyilvánították, holttestét másnap délután találták meg, csuklóján vágással Vekernyén találták meg szombat délután.

Az egykori kiváló támadó 125 góllal a szlovák élvonal legjobb góllövője, aki az Artmedia és a Slovan csapataival bajnoki címet szerzett. Pályafutása során az Inter, az Artmedia, a Slovan, a Nyíregyháza, a cseh Olomouc csapataiban játszott. A 2005/2006-os idényben az Artmediával a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt. A Nemzeti Sport azt írja, a fiatal sportoló 13 mérkőzésen lépett pályára Nyíregyháza színeiben és egy gólt szerzett az NB I 2014–2015-ös idényében - a nyíregyházi klub a közösségi oldalán emlékezett meg a focistáról.

„Nagy veszteség érte a futballtársadalmat, elhunyt a Nyíregyháza Spartacus korábbi játékosa, Juraj Halenár. A szlovák labdarúgó 2015-ben erősítette a Szparit, jó játékával, gólpasszaival segítette az élvonalban a Szparit. A csapat meghatározó tagja volt, profi mentalitás, mindenáron győzni akarás jellemezte. Mindössze 35 éves volt. A Nyíregyháza Spartacus nevében őszinte részvétünk a családnak, Juraj Halenár emlékét örökre megőrizzük."

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés