Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bojkottálta a Tankcsapda-változatot Szörényi Levente

| 2016. 12. 12. | 10:07:00
Ízlés dolga.
Bojkottálta a Tankcsapda-változatot Szörényi Levente
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A november végén megjelent Dologzzátók fel! című dupla Tankcsapda CD mások slágereit tartalmazza a debreceni rockerek áltel feldolgozva, a másik lemezen pedig neves hazai zenészek gondolták újra a Tankok ikonikus dalait. Az album a megjelenés hónapjában há­romszoros platinalemez lett.

Egy nóta hiányzik a lemezről: Lukács Laciék az Illéstől a Good Bye, London!-t akarták feldolgozni, ám Szörényi Levente és Bródy János az utolsó pillanatban letiltotta a megjelenést. – A felvétel el is ké­szült, de aztán a megjelenés előtt az utolsó utáni pillanatban végül nem adott rá engedélyt az Illés. A Szörényi, Bródy páros ugyanis végül azt mondta, hogy nem. Igazából pontosan nem tudjuk, hogy miért nem, mert velük személyesen nem sikerült erről beszélni, mert ők annyira magasan ülnek a Parnasszuson, hogy csak áttételesen tudtunk velük kommunikálni. És igazából nem tudjuk, pontosan mi az oka, miért nem tetszett nekik a felvétel – idézte a borsonline.hu Lukács Lacit, aki az RTL Klub Portré című műsorában beszélt a meghiúsult tervről.

Bródy János elmondta, örültek, hogy őket választották, szeretik a Tankcsapdát, de Szörényi Leventének nem tetszett a dal feldolgozása.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés