Hirdetés

Meglepetés: Opitz Barbi szerelmes

Meglepetés Magazin

2017.01.11. 12:30

Meglepetés: Opitz Barbi szerelmes

Mindenki csodálkozik, hogy csak most derült ki.

Hirdetés

Címlapra került Opitz Barbi és versenytársa, az ukrán származású Gorbunov Dmitrij. A Meglepetés Magazin közöl velük interjút, amelyből kiderül az, ami a verseny alatt senkinek fel sem tűnt: az X-Faktor győztese és harmadik helyezettje egymásba szerelmes.

Nem csoda, hogy ők ketten hamar egy hullámhosszra kerültek, hiszen sorsukban sok a párhuzam - írja a magazin. Mindketten nagyon fiatalok, eddig több száz kilométerre éltek Budapesttől, érzékenyek, művészlelkek, és egy másodpercre sem éreznek fáradtságot, ha az éneklésről van szó.

Opitz Barbi és Gorbunov Dmitrij egyöntetűen állítják, ők bizony nem bánnák, ha az X-Faktor örökké tartana! „

– Különösen mi, akik a tehetségkutató döntőjéig jutottunk, annyira közel kerültünk egymáshoz, úgy éltünk együtt, mint egy család - meséli Dmitrij. - Az ünnepek alatt nagyon hiányoztak a közös mindennapjaink és már alig várom, hogy újra belevessük magunkat a munkába. Barbi és én már a verseny alatt nagyon szerettünk volna közösen duettet énekelni, ám ez sajnos nem valósult meg. Én sok dalt írtam már, és amikor a válogatón annak idején megláttam Barbit, majd meghallottam a csodálatos, egyedi hangját, nagyon megihletett. Remélem, hogy énekli majd a dalaimat, amiket neki írok, és azt is, hogy sokat fogunk még együtt állni a színpadon.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés