Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Opitz Barbi a fővárosban folytatja

| 2017. 01. 31. | 18:50:00
Az X-Faktor győztese zenei karrierről álmodik.
Opitz Barbi a fővárosban folytatja
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csúnya, fájdalmas gégegyulladással küszködött az ünnepek alatt, ezért nem is tudott igazán örülni a karácsonynak, az ajándékoknak se Opitz Barbara. Az X-Faktor győztese ezt az RTL Klub Story Extra című műsorában árulta el kedden délután.

Azóta persze meggyógyult, és végre felhőtlenül tudott örülni annak is, hogy ő nyerte a tehetségkutatót - amit eleinte nem is akart elhinni. Az is kiderült, hogy a sonkádi lány maga mögött hagyta szülőfaluját, nemrég Budapestre költözött, hogy a fővárosban folytassa pályafutását. A tehetségkutató ideje alatt nem volt ideje a gyönyörű Budapesten sétálni, most ezt is szeretné bepótolni Opitz Barbi.

A 16 éves gimnazista elmesélte, hogy testvérével gyermekkora óta nagyon szoros a kapcsolata, aki a nevelésébe is besegített, míg szüleik dolgoztak. A tehetségkutatóban egyik legnagyobb támasza nővére, Dzsina volt, aki biztatta, segítette, fáradhatatlanul kampányolt neki. Nővére pedig úgy nyilatkozott húgáról, hogy magabiztosabbá és határozottabbá vált a verseny alatt.

A két nővér ugyan nem együtt él, hiszen a Babitól több évvel idősebb Dzsina már hamarabb kirepült a családi fészekből, de napi szinten tartják a kapcsolatot telefonon. Az X Faktor győztese a nyereményútra, vagyis Panamába a nővérét viszi magával, mert még soha nem volt alkalmuk arra, hogy kettesben nyaraljanak.

Barbi amellett, hogy karrierjét épígeti, a tanulást sem hanyagolja el, ugyanis, mint arról már korábban nyilatkozott, orvosi pályára készül.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés