Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Volt KISZ-titkár a Fidesz-lap élén

| 2017. 01. 09. | 20:26:00
Ő zárta a nyíregyházi főiskolán a Kommunista Ifjúsági Szövetség irodájának ajtaját.
Volt KISZ-titkár a Fidesz-lap élén
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyírbátori születésű főszerkesztőt neveztek ki a Magyar Idők élére Gajdics Ottó személyében, aki a nyíregyházi, akkor még Bessenyei György Tanárképző Főiskolán szerzett diplomát - vele közöl interjút a Mandiner.hu.

Tudták, hogy Gajdics Ottó volt a főiskola utolsó KISZ-titkára Nyíregyházán? - írja a lap. Hát azt, hogy egy vérző gyerekkéznek köszönheti médiakarrierjét? Hogy egyáltalán nem haragszik Simicska Lajosra, sőt, zseninek tartja? A kormánypárti média egyik fő tartóoszlopával, a Magyar Idők és a Karc FM főszerkesztőjével beszélgettünk, hogy megtudjuk, ki is az ember, akiből tévészereplései alatt leginkább a vértolulás látszik. Ezt egyébként kikéri magának. „Ilyen az orgánumom.”

részlet az interjúból:

"Nyíregyházára jártam végül főiskolára, aztán amikor azt elvégeztem, feladtunk egy hirdetést a feleségemmel, hogy állástalan pedagógus házaspár állást és lakást keres. Kiskunfélegyházáról kaptunk választ. A főiskolán viszont már írtam az iskolai lapba. Iszonyúan érdekelt a filozófia, az irodalom, verseket is írtam, amelyeket szerencsére sikerült időben kidobnom. Közösségi ember voltam. Ezt akkoriban leginkább a KISZ-ben lehetett...

Nem mondja, hogy KISZ-tag volt!

De. Nincs ezen mit szégyellni. 

KISZ-titkár is?

Az is. Én zártam be a Nyíregyházi Főiskola KISZ-irodájának ajtaját – amikor Gyurcsányék Demiszt csináltak belőle, abban már nem vettünk részt.

Találkozott is Gyurcsánnyal akkoriban?

Ő nem emlékszik rá szerintem, de igen. A ma MSZP-s Tukacs István volt a városi KISZ-titkár, amikor én voltam a főiskolai" - olvasható a Mandiner.hu cikkében.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés