Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bangó Margit sürgősen eladná a házát

| 2017. 03. 17. | 17:07:00
Azt is elmondjuk, miért.
Bangó Margit sürgősen eladná a házát
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Árulja otthonát Bangó Margit - ezt a Blikk Rúzs szúrta ki.

A 66 éves, vásárosnaményban született énekesnő a Facebookon osztotta meg a hirdetést, amelyben híressé vált Kispest, Mészáros Lőrinc utcai családi házukat kínálja a vevőknek. A művésznő rajongói segítségét kérte, osszák a hírt, hogy minél előbb elkeljen az ingatlan.

Az ötszobás épület 33 millió forintért keresi gazdáját. A környéken ennél sokkal drágább lakásokat találni, a lap ingatlanszakértőt kérdezett, mennyit bukhat a sietős eladással az énekesnő. A szakértő 8-10 millióval többre becsülte a házat.

S hogy miért ilyen sietős a lakáseladás? Bangó Margit az unokája, Tina közelébe szeretne költözni.

- Vettünk Tinával egy házat, vagyis Mama segített nekünk, és ő beleszeretett a környezetbe. Nagyon szereti a virágokat, de nála viacolorral burkolták az egész kertet, és szeretne egy kertes házat. Az is szempont volt, hogy egymáshoz közel legyünk – mondta el a lapnak Tina férje, Emilio, aki elárulta, már ki is szemelték Bangó leendő házát, pár utcányira az otthonuktól.

– Egy olasz típusú család vagyunk, aki a „mamma” nélkül nem tud élni, de ő sem tud élni a gyerekei nélkül – tette hozzá a zenész.

Tina és Emilio otthona karácsonyi ajándék volt a nagymamától. Az énekesnő eladta a család velencei nyaralóját annak érdekében, hogy valóra tudja váltani Tina álmát.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés