Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Motorházban utazott a nő

| 2017. 03. 09. | 17:08:00
Ilyet sem pipáltak még a britek.
Motorházban utazott a nő
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Alig járt le a spanyolországi botrány, amikor egy étteremből 120 román távozott fizetés nélkül, az esetnek hamar eljutott a híre Nagy-Britanniába. Éppen ezért állították meg Nicu Chirvas román állampolgárt, amikor az át akarta lépni az angol határt. Mint később kiderült, autójának motorja mellett egy albán bevándorlót rejtegetett - írja az uh.ro.

Már 90 óta nincsen jó hírük a románoknak világszerte, hiszen akkor történt, hogy néhány román állampolgár a schönbrunni kastély tavaiból ette ki a hattyúkat...t miatt. A 31 éves Nicolae Chirvast múlt hónapban érték tetten, amikor Coquelles határátkelőnél próbált átlépni Franciaországból Angliába.

A probléma az, hogy Nicu nem volt egyedül. A Nissan típusú személygépkocsijának motorháztetője alatt egy albán hölgyet találtak. Az angol vámtisztek mindössze egy 75 centiméter hosszú résben találták meg a közvetlenül a motor mellett.

Paul Morgan, a vámhatóság igazgatója azt nyilatkozta: „amikor a vámosok felnyitották a motorháztetőt, látszott, hogy az már meg van bütykölve, és ott ahol egy pótkereket kellett volna, egy asszony találtak. A nőt nehezen sikerült kiszedniük, és átadták a francia hatóságoknak.

A román férfit letartoztatták, a határátkelési törvény megsértése miatt a canterburyi bíró 3 év szabadságvesztésre ítélte.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés