Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

30 éve indult a Szomszédok

| 2017. 04. 26. | 16:10:00
Valódi ünneplés lesz Gazdagréten.
30 éve indult a Szomszédok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szomszédok az egyik legismertebb és legnépszerűbb magyar televíziós filmsorozat volt az 1990-es években, ráadásul az első magyar teleregény.  Az első részt 1987. május 7-én, míg az utolsó, 331. fejezetét 1999. december 30-án tűzték műsorra a Magyar Televízióban.

A Facebookon a 30 éves szülinap alkalmából valódi fiesztát szerveznek a rajongók. Íme:

A Szomszédok egy kicsit mindenkié, ezért a jubileum alkalmából mind újra beköltözhetnénk velük egy délutánra a Lantos utcába. 2017. május 13-án 15 órától csatlakozzatok hozzánk egy rendhagyó osztályfőnöki órára Hável igazgató úr engedélyével a (Lantos utcai) Gazdagrét-Csíkihegyek Általános Iskolába. Az ünnepi pódium-beszélgetésen részt vesz NEMCSÁK KÁROLY színművész, mindannyiunk Vágási Ferije, illetve amennyiben a vadkár, az énekóra, a zebegényi táboroztatás, Klarissza arcbőrének felfrissítése, a kereskedelmi televíziók indulása és egyéb mindennapos elfoglaltságok lehetővé teszik, a Szomszédok további egykori szereplői is (figyeljétek a híreket)!
● Az iskolai pódiumbeszélgetést követően a legendás Muskátli Presszónál néhány konyakkal emlékezünk kedvenc Szomszédainkra, testben és lélekben is felidézve felejthetetlen mondataikat.
● Beöltözni ér, védjük meg Gazdagrét nyugalmát több tucat Vágási Ferivel, tiltakozzunk a benzinár-emelés ellen Taki bácsik hadával, morogjunk kánonban Virágh doktor számtalan alteregójaként!
Legyen ez Gazdagrét történetének legnagyobb Szomszédok-flashmobja, de elsősorban egy olyan baráti találkozó, amely minden rajongó számára felejthetetlen marad... akár a SZOMSZÉDOK!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés