Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Visszatér a képernyőre a népszerű tévés

| 2017. 07. 20. | 17:39:00
A táskás vetélkedőt vezeti majd.
Visszatér a képernyőre a népszerű tévés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ősszel újra indul a TV2 emblematikus vetélkedője, az Áll az alku. A gameshow házigazdája Gundel Takács Gábor lesz, akinek neve több mint tíz éve összeforrt a táskás játékkal.

A televíziós csatorna sajtószobájának hírlevele arról számol be, hogy az októberben 20. születésnapját ünneplő TV2 újra elhozza minden idők egyik legnépszerűbb hazai televíziós vetélkedőjét, az Áll az alkut.

A csatornának sikerült megállapodást kötni a Gundel Takács Gábort képviselő NuMuvee produkciós irodával, így újra feltűnik a TV2 képernyőjén a legendás játékmester.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elmondta, hogy egy hosszú tárgyalás-sorozat eredményes lezárásaként sikerült erre a műsorra leszerződni. Mivel az Áll az alkut Gundel Takács Gábor vitte sikerre, ezért a TV2 számára hatalmas öröm, hogy 2017-ben is vele láthatják a nézők.

Az Áll az alku népszerűségének Gundel Takács Gábor és a rejtélyes bankigazgató személye mellett az is a titka, hogy a műveltség mellett a szerencsén is múlik a győzelem. A számozott táskák idén is több tízmillió forintot rejtenek, tehát a tét óriási. A műsort az IKO Műsorgyártó készíti - olvasható a hírlevélben.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés