Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jön a Terápia harmadik évada

| 2017. 08. 18. | 20:21:00
Mácsai Pál rendel. Sztárparádé a páciensek köre.
Jön a Terápia harmadik évada
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Terápia 3. évad – András (Mácsai Pál) élete sokat változott a második évad óta, hiszen, ismét új lakásban, új barátnő oldalán, újfajta élethelyzetben igyekszik helytállni. Elvált szülőként próbálja újradefiniálni a kapcsolatát fiával, új esetekkel találkozik, melyek eddig nem tapasztalt mértékben teszik próbára szakértelmét, és közben szembe kell néznie az aggasztó fizikai tünetei mögött rejtőző lelki okokkal.

Ízelítő az esetekből

Hétfőnként Zsolt (Vilmányi Benett) érkezik majd András rendelőjébe, akit barátnője meggyilkolásával vándolnak. Az alábbi videóból jobban megismerhetitek az agresszív, ám zárkózott fiút, aki egész biztosan titkol valamit azzal kapcsolatban, hogy mi történt... 

Az új évadban Edit is András páciense lesz. Edit (Udvaros Dorottya) színésznő, ám az utóbbi időben elfelejti szövegét a színpadon. Fő problémája, hogy húga, Angéla, mellrákban haldoklik. Féltékeny a húgára, amiért annyira jól kijön a nő kamaszlányával, akivel neki viszont viharos a kapcsolata. Angéla fel akarja adni a küzdelmet a betegséggel. András igyekszik megmutatni Editnek, hogyan kerülhet közelebb a testvéréhez, mielőtt túl késő lesz.

Krisztina (Schell Judit) elkeseredésében, fájós keze miatt keresi fel Andrást, amin a “hagyományos orvosok” nem tudtak segíteni. Férje (Hirtling István) mellett él, két gyermekük kirepült a családi fészekből, és újra kettesben maradtak. A terápia során kiderül, hogy a nő erőszakos, manipulatív férje rabszolgája, aki mellett szinte teljesen elveszítette egyéniségét, és akitől szeretne elszakadni.

A 3. évad premierje: november 6.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés