Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A világ egyik kedvenc sorozata tér vissza

| 2018. 05. 18. | 14:20:00
13. évad, országos premier.
A világ egyik kedvenc sorozata tér vissza
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A világ egyik legkedveltebb sorozata május 20-án 21 órakor dupla epizóddal folytatódik az AXN műsorán. Vasárnap esténként az FBI Viselkedéskutató Egysége minden idők legcsavarosabb ügyeit oldja meg, a legkegyetlenebb gyilkosok sem ússzák meg tetteiket.

Tizenharmadik éve követhetjük nyomon a Gyilkos elmék főhőseinek nem mindennapi életét, amelyben minden erejükkel azon dolgoznak, hogy az FBI Viselkedéskutató Egységének munkatársaiként megállítsák a legveszélyesebb bűnözőket, mielőtt újra lecsaphatnának.

A május 20-án induló 13. évad esetében sem lesz ez másképp, azonban az új szériában a viselkedéskutatókat komoly megrázkódtatások érik, sőt, a csapat egysége is veszélybe kerül. A történet az előző évad szálainak felgöngyölítésével veszi kezdetét. Az egység súlyos autóbalesetet szenved Mr. Scratch támadása következtében. Vajon mindenkinek sikerül túlélnie a történteket?

Eközben a szereplők közötti párhuzamosan futó szálak is tovább borzolják a nézők kedélyeit. Aaron Hotchner (Thomas Gibson) és fia, Jack a történet szerint végre elhagyhatják a tanúvédelmi programot. Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), a börtönben eltöltött idő után próbálja újra megtalálni a helyét a csapatban. Miközben Emily Prentiss (Paget Brewster) vezetői helye meginogni látszik, olyannyira, hogy az évad közepére új vezető kerül az egység élére. Annyi biztos, izgalmakból, elvetemült bűnözőkből, drámából és hihetetlen megoldásokból most sem lesz hiány.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés