Hirdetés

A BHPgumi bemutatja a Mesterséges Intelligencia Gumi Ajánlót

szabolcsihir.hu

2022.03.11. 15:18

A BHPgumi bemutatja a Mesterséges Intelligencia Gumi Ajánlót

Pillanatok alatt fény derül minden fontos kérdésre.

Hirdetés

Hirdetés

A BHPgumi innovatív szenzációja a Mesterséges Intelligencia Gumi Ajánló! Páratlan alkalmazásunkat az Ügyfeleink vásárlás előtti döntéseinek megkönnyítésére hoztuk létre. A technológiai ipar gyártási dinamikáját egyre inkább meghatározó tényező a mesterséges intelligencia (AI), ami minden más tényezőt a háta mögé szorít. A mesterséges intelligenciáról egyre többet hallunk, sokan a jövő meghatározó technológiájánakvélik. Számos jól ismert terület alkalmazza már. Használják már okostelefonok fotó-alkalmazásához, és egyéb digitális asszisztens programokhoz, létezik mesterséges intelligencián alapuló okos-légkondi, önvezető autók, használják a mezőgazdaságban öntözéshez, etetéshez, ültetéshez, alkalmaznak ipari robotokat, illetve a tudósoknak hatalmas segítség a mesterséges intelligencia az új vegyületek felfedezésében. Végül, de nem utolsó sorban pedig alkalmazhatunk a mesterséges intelligenciátazonline vásárlásokhoz is.

A mesterséges intelligencia (MI) a gépek emberhez hasonló képességeit jelenti, mint például az érvelés, a tanulás, a tervezés és a kreativitás.

Mesterséges intelligenciával harcolnak a bankok a pénzmosás ellen, az orvostudomány is számos területen alkalmazza hatékonyan, így nem meglepő, hogy a gumiabroncs iparág területén is megjelent az új vívmány, méghozzá a BHPgumi fejlesztése által!

A BHPguminál 210 gumiabroncs és felnimárkát forgalmazunk, így sokszor nehéz a választás, könnyű eltévedni az ajánlatok között. Ebben segít a mesterséges intelligenciára épülő gumi ajánló rendszerünk. Azt szeretnénk elérni, hogy minden fontos felhasználási szempontot figyelembe véve tudjunk abroncsot javasolni Ügyfeleinknek.A mesterséges intelligencián alapuló gumiabroncs ajánló rendszer lényege, hogy folyamatosan tanul és fejlődik. ABHPgumiMI-ajánlója egy kétéves, állandó tesztelés és fejlesztés eredménye, amely még nincs végleges állapotában.

A hírek, cikkek és tesztek a gumiabroncsok és azok cseréje kapcsán csupán 1-1 szempontot ragadnak ki, hogy mikor cseréljük a téli-nyári gumit, melyek lettek az aktuális év legjobb abroncsai, melyik a legkopásállóbb, melyiknek a leghatékonyabb az üzemanyag-fogyasztása, melyik a leghalkabb és így tovább. Az egyén szempontjai nem kerülnek mérlegelésre, pedig a vásárlás előtti döntéshelyzetekben az a legfontosabb! Milyen útviszonyok között használjuk a gumiabroncsot/felnit, mennyit utazunk vele havonta, azaz hány tank üzemanyagot fogyasztunk el, milyen a vezetési stílusunk? Ez mind sofőr függő, a tesztekből nem fog kiderülni, hogy egy főleg autópályán utazó felhasználónak, aki havonta kétszer tankol és sportosan vezet milyen gumiabroncs volna a leginkább előnyös.

Az MI-Gumi Ajánló segítségével azonban pillanatok alatt fény derül minden fontos kérdésre, hiszen összegyúrtuk egy szakember tudását egy jó kereskedő tudásával, valamint a rendelkezésünkre álló adatbázisokkal, illetve a historikus adatainkkal a korábbi vásárlásainkról.

Hogyanműködik az MI-Gumi Ajánló?

  • a mesterséges intelligencia rendszerünk 14 szempontot figyelembe véve tesz javaslatot
  • 77 713 féle gumi közül választ abroncsot
  • a mesterséges intelligencia rendszerünkben 194.001rekord található
  • 16 240 autótípus közül választhata felhasználó
  • a technológiai hátterét a rendszernek egy 128 GB RAM-ra és 6 x 240 GB Intel DataCenter SSD-re épülő villámgyors szerver adja
  • már 74 640 ember használta eddig
  • A rendszer egyedi előnye közé tartozik az is, hogy egy szakértővel, ügyfélszolgálatossal szemben egyszerre nem csak egy ügyféllel/kérdezővel tud foglalkozni, hanem szimultán akár többszázzal vagy több ezerrel is.

A BHPgumi legfontosabb célja az MI-ajánlóval, hogy apotenciálisÜgyfelek felhasználási igényeita lehető legjobbanki tudja szolgálni.

Próbálja ki Ön is a legújabb fejlesztésünk és válasszon az Önnek leginkább megfelelő gumiabroncsot az ideinyáriszezonra!https://bhpgumi.hu/mi-gumi-ajanlo/0

bhpgumi.hu/magazin

ABHPgumiMI-Gumi Ajánlójáról beszélgettünk a Speedzone egyik Műhelyepizódjában is, amely innen elérhető:Speedzone műhely: Gumivásár-gyorstalpaló: Új, használt, de mire figyelj?

Videó a következő címmel: Speedzone műhely: Gumivásár-gyorstalpaló: Új, használt, de mire figyelj?

PRautógumi

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés