Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem hisz a szemének? De, jön a Boney M Szamossályiba

| 2017. 06. 21. | 11:01:00
A polgármester is megmondta, ez már tuti!
Nem hisz a szemének? De, jön a Boney M Szamossályiba
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Először mi sem hittünk a szemünknek, hogy a 70-es évek legnagyobb slágerét játszó Boney M lép fel a szamossályi falunapon, ezért felhívtuk a település polgármesterét. Bíróné dr. Dienes Csilla, amint felvette a telefont, azonnal vissza is kérdezett:

 

Mióta feltették a hírt a Facebookra, folyamatosan csörög a telefon, sokan érdeklődnek, mert jönnének Szamossályiba, a koncertre. Dienes Csilla májusban Szatmárnémetiben járt, amikor a városban koncertezett a Boney M. Habár már nem eredeti felállásban, hiszen frontembere, Bobby Farrell 2010. decemberében elhunyt, s a lányok közül is egyedül Sheyla Bonnick maradt a zenekarban, de a dalok, amelyek nélkül nem lehetett diszkó a hetvenes években, ugyanúgy hangzottak.

Egyáltalán van, aki ne ismerné a Daddy cool-t, vagy a Rasputint? Valószínűleg nincs. Hogy július 15-én este mindkettő elhangzik, az pedig szinte biztos.

Bíróné dr. Dienes Csilla érdeklődésünkre azt is elmondta: a falunap programját igyekeztek úgy összeállítani, hogy minden korosztálynak kedvében járjanak. A legnagyobb durranás kétségkívül a Boney M lesz, az együttes este kilenc körül lép színpadra. Az előzetes jelzések alapján négyezer látogatót várnak a faluba.

Többen érkeznek buszokkal, de már szálllás iránt is érdeklődtek sokan. Bíróné dr. Dienes Csilla azt tanácsolja azoknak, akik a koncert után ott is szeretnének aludni, hívják a Szamossályi polgármesteri hivatal telefonszámát - 0036-44-566-076 VAGY 0036-44-566-035 -, érdeklődjenek a szálláslehetőségek iránt, segítenek. Egyébként a falunak is van vendégháza, épp most festik, hogy a falunapraa az is rendben legyen.

S még egy érdekesség: Facebook oldalán maga Sheyla Bonnick invitálja a közönséget Szamossályiba, a koncertjükre. Hogy ez kinek jutott eszébe? Az énekesnőnek! Ő maga készítette az invitálót, ami persze nagyon jólesett a kistelepülésen élőknek. A világ szeme most egy kicsit Szamossályin van!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés