Hirdetés

Hirdetés

Öngyilkosságot kísérelt meg Damu Roland

szabolcsihir.hu

2019.10.01. 12:17

Öngyilkosságot kísérelt meg Damu Roland

A hírek szerint gyógyszereket vett be, majd alkoholt ivott.

Hirdetés

A Ripost értesülései szerint Damu Roland végezni akart magával szeptember 29-én. A korábban a börtönt és a pszichiátriát is megjárt színész nemrég még azt közölte közösségi oldalán, hogy őszre több lekötött felkérése, munkája van, ám úgy tűnik, komoly gondjai vannak.

A portál úgy tudja: a színész vasárnap este hét óra körül gyógyszereket vett be, amire alkoholt ivott.

A lap információi szerint a színészre a rendőrök törték rá az ajtót, miután egy ismerőse értesítette az egyenruhásokat. „A hír sajnos igaz, valóban történt egy öngyilkossági kísérlet a házban. Azt nem mondhatom el, hogy melyik lakó akarta eldobni magától az életet, de annyit mondhatok, hogy szerencsére túlélte” – mondta a társasház egyik lakója. Az eset után kiderült: a színészt Péterfy Sándor utcai kórházba, a sürgősségi betegellátó és toxikológiai osztályra szállították.

A portál munkatársai elmentek az intézménybe, hogy Damu állapota felől érdeklődjenek. A kórház egyik dolgozója azt közölte, valóban volt egy Damu Roland nevű betegük, de az intézményt az éjszakai órákban saját felelősségére elhagyta.

Az újságírók többször is próbálták felhívni a színészt, de annak telefonja ki volt kapcsolva. Végül Facebookon tudták Damuval felvenni a kapcsolatot, aki csak annyit írt, hogy jól van, készül önálló estjére.
Damu Rolandöngyilkossági kísérlet

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés