Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Majka és Lovasi fröccsel folytatja

| 2020. 08. 17. | 21:15:00
Miután a rapper elküldte melegebb éghajlatra, a Kiscsillag frontembere újra jelentkezett.
Majka és Lovasi fröccsel folytatja
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy fröccs mellett és nem a közösségi médiában folytatja tovább Lovasi András és Maja azt a vitát, amelyen a bulvársajtó sokat csámcsogott, a Facebookon sok ezer kommentet hozott, de a nagy híroldalak is kiemelten foglalkoztak vele: erkölcsös volt-e felvenniük gazdag a zenészeknek az Artisjus által felkínált 160 ezer forintos egyszeri támogatást?

Majka korábban posztolt arról, hogy több zenésztársa felvette az összeget, miközben kilencmilliós autóval furikázik. Ez a rapper olvasatában etikátlan, azonban nagyon szívére vette, hogy Lovasi András akkor házmester-tempónak minősítette a véleményét. Az „ózdi hős” a napokban a Klubrádió egyik műsorában arról vallott, korábban felnézett Lovasira, ezért kifejezetten rosszul estek neki a Kossuth-díjas előadó szavai. El is küldte Lovasit a p…csába.

[Beillesztett cikk: Majka: olyanok is felvették a segélyt, akiknek nem volt rá szükségük]

A valamikori Kispál és a Borz, a Kiscsillag jelenlegi frontembere most nyílt levélben igyekezett megvilágítani, hogy miért tartja helytelennek Majka kifakadásait, a levél teljes terjedelmében olvasható a Blikkben

Lovasi mindehhez annyit tett még hozzá a közösségi oldalán, hogy a következő kör, ha lesz, már nem a nyilvánosság előtt fog zajlani.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés