Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Meghalt az amerikai színész, lelőtték Texasban

| 2020. 11. 02. | 10:44:00
30 évet élt.
Meghalt az amerikai színész, lelőtték Texasban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lelőtték vasárnap Texasban Eddie Hassell színészt, akit A gyerekek jól vannak című Oscar-jelölt filmből és A mélység fantomja című tévésorozatból is ismerhettek a nézők – írta meg a Variety a 30 éves sztár ügynökének közleményére hivatkozva.

Hassellt vasárnap reggel lőtték le, feltehetően egy autós rablás során, de a részletek nem ismeretesek, mivel a nyomozás még folyik az ügyben. Egyelőre az sem derült ki, hogy pontosan hol ölték meg a színészt.

Hassell 1990-ben született a texasi Corsicanában. A 2000-es években egy sor kisebb filmszereppel kezdte pályafutását, majd 2010-ben megkapta Clay szerepét A gyerekek jól vannak című drámában, amelyben Julianne Moore és Mark Ruffalo játszotta a főszerepet. A produkciót a legjobb film Oscarjára is jelölték.

A fiatal színész az NBC sci-fisorozatában, A mélység fantomjában Phil Nance-t alakította. De egyebek mellett feltűnt Aaron Sorkin A színfalak mögött című sorozatában, a Jimmy Kimmel Live! tévéshow-ban, és egy sor más tévés produkcióban. Szerepelt a 2012 című sci-fiben, A családfa című vígjátékban és a Steve Jobsról szóló, Jobs című életrajzi drámában is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés