Hirdetés

Hirdetés

Nagy Feró 75 éves

2021.01.14. 14:41

Nagy Feró 75 éves
Boros Csaba zenész, a Petőfi Rádió műsorvezetője (b), Nagy Hunor, Nagy Feró fia és menedzsere (hátul) és az ünnepelt, Nagy Feró énekes, akit 75. születésnapja alkalmából köszöntöttek a Petőfi Rádió stúdiójában (Fotó. mti)

Ez bizony már súlyos öregkor - mondja.

Hirdetés

Nagy Feró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere, „a nemzet csótánya” erdélyi menekültek fiaként jött világra 1946. január 14-én Letenyén. Feró a hatvanas évektől kezdve énekel, zenél rock és punk zenekarokban, a magyar új hullám egyik vezéregyénisége.

Számomra ez a 75 most nem csak egy szám, ez bizony már súlyos öregkor! A lelkemben azért még nem érzem magamat annyinak, de ez nem szépít a dolgon, el kell fogadni, megöregedtem – mondta a Blikknek.

Feró ma is aktív: folyamatosan koncertezik Beatrice nevű zenekarával, ha épp a koronavírus-járvány nem akadályozza ebben, feltűnik az ő és zenekara története által ihletett Ricse, Ricse, Beatrice című, az Újszínházban két éve bemutatott musicalben, valamint rendszeres szereplője televíziós szórakoztató produkcióknak. Az énekest és zenekarát 155 ezres rajongótábor követi a Facebookon.

zenepopzenerockzene

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés