Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyilkosság miatt megy fegyházba egy magyar pornós

| 2021. 02. 10. | 19:56:00
M. M. I. nem csak a nagyapja haláláért felelős.
Gyilkosság miatt megy fegyházba egy magyar pornós
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jogerősen 19 év fegyházra ítélték azt a fővárosi pornószínészt, aki 2015-ben egy disznóvágáshoz használt eszközzel fejbe lőtte nagyapját, majd elrejtette a holttestét, később pedig okiratot hamisított, hogy hozzáférjen a vagyonához.

A bírósági honlapon február 10-én közölték: M. M. I.-t jelentősen támogatta a nagyapja, aki lakást vett neki és a főiskolai tanulmányait is pénzelte. A vádlott azonban a lakást eladta, a főiskolát pedig abbahagyta és felnőtt filmekben kezdett szerepelni, mindezeket titokban tartva a nagyapja előtt. A férfi apja és testvére azonban azt tervezték, hogy felkeresik a nagyapát és beszámolnak neki unokája életviteléről.

A férfi ettől tartva megölte nagyapját, és egy garázsban elrejtette a holttestét. Ezután azt a látszatot keltette, hogy a nagyapja még él, és okiratot hamisított, hogy hozzáférjen a vagyonához. Két éven keresztül az ő bankszámlájára érkezett nyugdíjból élt. Amikor pedig személyes jelenlétre volt szükség a hivatalos ügyintézéseknél, egy, a nagyapjához hasonló korú ismerőse segítségét kérte. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés