Hármas ikreket vár Rúzsa Magdi

szabolcsihir.hu

2021.09.03. 07:46

Hármas ikreket vár Rúzsa Magdi

Maga sem hitte el, amikor orvosa közölte a hírt.

Hirdetés

Hirdetés

Az aranytorkú énekesnő maga sem hitte el, amikor az első vizsgálaton az orvosa közölte vele a hírt, hogy nem egy, nem kettő, hanem három magzatot lát az ultrahanggép monitorján.

Magdi és férje, Vilmos valósággal sokkot kaptak, hiszen arra számítottak, hogy a vizsgálat „csak” megerősíti a feltételezésüket, miszerint valóban első közös gyermeküket várják

– tudta meg a Blikk. – Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy „felkészültél?” „Mire?” – kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman – mesélte az énekesnő, akinek a családjában nem ez az első ikerterhesség. Éppen ezért is tudta, hogy a várandósság első 12 hetében még bármi előfordulhat, ikrek esetében pedig még nagyobb a kockázat.

Ezért úgy döntöttek, hallgatnak boldogságukról, kivárnak azzal, hogy a nyilvánossággal is megosszák határtalan örömüket.

– Nemrégiben a férjemmel úgy döntöttünk, belevágunk egy olyan kalandba, amire eddig nem éreztük magunkat készen. Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hiszen szinte azonnal becsöngettek hozzánk. Mi pedig már nagyon várjuk a kis mókusainkat. Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik... Úgy érzem magam, mintha a Jóistentől valamiért olyan ajándékot kaptunk, amit csak kevesen kapnak. Olyan, mintha az ölébe emelve ringatna bennünket. Szinte érzem a jelenlétét – árulta el boldogan az énekesnő, aki egyelőre jól bírja a strapát, ám nemsokára vissza kell vennie a tempóból, hiszen három babával a szíve alatt háromszor annyi a teher is.

Rúzsa Magdihármas ikrek

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés