Hirdetés

Hirdetés

Ikreknek adott életet, de nem ugyanabban az évben!

hirado.hu

2022.01.03. 19:47

Ikreknek adott életet, de nem ugyanabban az évben!
Fotó: Facebook/Natividad Medical Center

Nagyon ritkán fordul elő ilyen.

Hirdetés

Igencsak ritka események lehettek szemtanúi kaliforniai orvosok. Egy ikerpár tagjai ugyanis két különböző évben ünnepelhetik a születésnapjukat. Egyikük még 2021-ben, másikuk viszont már 2022-ben látta meg a napvilágot – számolt be az esetről a hirado.hu.  

Teljes őrület, hogy ikrek, de más évben van a szülinapjuk

– nyilatkozta a People magazinnak a Kaliforniában élő Fatima Madrigal, akinél szilveszter napján indult meg a szülés, s míg fia, Alfredo nem sokkal éjfél előtt 11:45-kor megszületett, addig lánya, Aylin már csak másnap 2022. január elsején követte ikertestvérét.

Annyira meglepett és boldog vagyok, hogy a lányom épp éjfélkor született

– mesélt érzéseiről az anyuka, akinek esete egyedülálló volt a Natividad Kórház, és egyben a szülészorvos, Dr. Ana Abril Arias praxisában is.
 

Igazi öröm volt számomra, hogy segédkezhettem a picik biztonságos érkezésében 2021-ben és 2022-ben. Lehetne ennél jobban kezdeni az évet?!

– tette hozzá a doktornő.

 

Alfredo és Aylin azóta már otthonukban vannak, ahol két testvérük, egy fiú és egy lány, már nagyon várta a babák érkezését.
A kórház közleményében arra is kitért, hogy Amerikában 120 ezer ikerszülést jegyeznek fel évente, mely a születések csupán 3 százaléka, az olyan különleges eset, mint a különböző években születés azonban a legritkább esetekben fordul elő.

szülésikrek

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés