Hirdetés

Gyerekek raboltak ki baktalórántházi férfiakat

police.hu

2018.01.13. 16:11

Gyerekek raboltak ki baktalórántházi férfiakat

Hamar előkerültek.

Hirdetés

 Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 16 éves és J. P. 18 éves baktalórántházi lakosok ellen. A két fiú Baktalórántházán, a Nyírfa utcában találkozott a három férfival, akiket megszólítottak és beszélgetést kezdeményeztek velük, majd mindhárom sértettől ötezer forint átadását követelték 2017. december 16-án éjjel 1 óra körül.

A követelést J. P. több, a sértettekre mért ütéssel nyomatékosította. Az agresszív fellépés és ütések hatására mindhárom férfi átadta a követelt összeget és távoztak.

A rendőrök a bejelentést követő egy órán belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket a rendőrőrsre előállítottak és gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vettek. A rendőrök az illetékes ügyészség felé előterjesztést tettek a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.

A nyomozó hatóság a büntetőeljárást befejezte és a nyomozás iratait vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.
Baktalórántháza

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés