Hirdetés

Autókat nyomott fel Nyíregyházán; megvan

police.hu

2018.02.21. 08:00

Autókat nyomott fel Nyíregyházán; megvan

Két nap alatt elkapták.

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki az elmúlt napokban Nyíregyháza területén tört fel személygépkocsikat, amelyekből eltulajdonította, illetve megkísérelte eltulajdonítani a benne hagyott értékeket.

A nyomozás adatai alapján a rendőrök megállapították, hogy a bűncselekmények elkövetésével egy nyíregyházi férfi gyanúsítható. A rendőrök a feltételezett elkövető ellen elfogatóparancsot adtak ki, ami alapján két nappal később,

február 20-án elfogták. M. Attila 46 éves nyíregyházi lakost a rendőrkapitányságra előállították és három rendbeli lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség a büntetőeljárást a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja tovább és vizsgálja, hogy további bűncselekmények elkövetésével is összefüggésbe hozható-e. A nyomozó hatóság előterjesztést tett az illetékes ügyészség felé, a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Nyíregyházaautófeltörés

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés