Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elképesztő! Részegen okozott balesetet egy nyíregyházi nő!

| 2018. 02. 11. | 10:29:00
A rendőrök befejezték a nyomozást.
Elképesztő! Részegen okozott balesetet egy nyíregyházi nő!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A rendőrség vádemelést javasolt a nő ellen, aki ittas állapotban balesetet okozott és megállás nélkül elhajtott.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ittas járművezetés és cserbenhagyás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy nyíregyházi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint az asszony miután személygépkocsijával ittas állapotban közúti közlekedési balesetet okozott, a helyszínt megállás és a tőle elvráható segítségnyújtás nélkül elhagyta 2017. december 6-án este Nyíregyházán.

A nő jobbra kanyarodás közben áttért a bal oldali forgalmi sávba, ott összeütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsinak, ami ennek következtében megpördült és egy másik gépkocsival is ütközött, amely éppen az előtte bekövetkezett baleset miatt állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A balesetet okozó nő járművének első rendszáma az ütközés következtében leesett és a helyszínen maradt.

A nő gépkocsijával otthonába hajtott, ahol a rendőrök a bejelentést követően intézkedés alá vonták.

A légalkohol-mérést követően – amelynek eredménye ittasságot jelzett – további mintavételre állították elő, valamint a vezetői engedélyét azonnal bevonták.

A nyomozásban beszerzett igazságügyi szakértői vélemény alátámasztotta, hogy az asszony a baleset bekövetkezésekor járművét ittas állapotban vezette. A rendőrök a cserbenhagyás mellett ittas járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség a nyomozást befejezte és a napokban - a gyanúsítottal szemben vádemelési javaslattal - megküldte az ügyben keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés